پنلی, رادیاتور

بهترین رادیاتور پنلی بوتان

بهترین رادیاتور پنلی بوتان

بهترین رادیاتور پنلی بوتان

یکی از راه های شناخت محصول ایده آل،نیکا تاسیسات توجه به برند سازنده آن است. گرچه نمی توان انکار کرد که هر برندی می تواند محصولات با کیفیت متغیر داشته باشد، اما اغلب برندهایی که به کیفیت و بهینه بودن محصولاتشان شهره هستند، بیشتر امکان دارد که کالاهای درجه یک و مطلوب در اختیار شما قرار دهند. این موضوع به خصوص در بازار لوازم تهویه مطبوع و تجهیزات گرمایشی مصداق دارد، جایی که بسته به نوع کالایی که مد نظر شماست برخی نام ها زودتر از بقیه پیش کشیده می شوند. یکی از این نام ها بوتان است، برندی شناخته شده و قدیمی که کمتر کسی را در ایران می توانید پیدا کنید که حداقل یک بار با تولیدات آن برخورد نداشته باشد. در این مطلب تلاش می کنیم به بررسی رادیاتور پنلی بوتان بپردازیم و بهترین سری از کالاهای این شرکت در این زمینه را معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

ویژگی های رادیاتور پنلی بوتان

بوتان نامی قدیمی در بازار ایران است. گرچه بیشتر شهرت آن بهآبگرمکن هایش برمی گردند، اما در حقیقت این برند به عنوان تولیدکننده ای با قریب به 70 سال سابقه در ایران، محصولات بسیار متنوع و متعددی به بازار عرضه می کند. یکی از حوزه های اصلی فعالیت این برند خارج از آبگرمکن ها و حوله خشک کن ها، رادیاتورها می باشند که در چندین سری با مشخصات گوناگون عرضه می شوند. در این بین، مدل های پنلی به خاطر وزن کمتر، بهره وری بهتر و حمل و نقل آسان طرفداران بیشتری دارند و عجیب نیست که می بینیم این شرکت تلاش کرده است تولیدات تحت این نام را با بلاترین کیفیت به بازار ارائه بدهد.
در بین مدلهای پنلی برند بوتان، دو نام بیشتر از بقیه خود را نشان می دهند: سری آیو و سری آی پن. این دو سری از نظر مشخصات به هم نزدیک هستند، اما در هنگام خرید ممکن است با دیدن قیمت مدل های مختلف آنها به این موضوع فکر کنید که چه تفاوتی میانشان وجود دارد. در ادامه با بررسی هر کدام از این دو سری به این سوال جواب می دهیم.

ویژگی رادیاتور پنلی سری آیو بوتان

سری آیو در سال 1398 در نمایشگاه تاسیسات گرمایشی و سرمایشی تهران معرفی شد. این ادوات در تمام مدل های خود با پکیج دیواری هماهنگ هستند و از دو پنل و دو کانوکتور بهره می برند. بدنه آنها از ورق فولادی به ضخامت 1.2 میلیمتر ساخته شده و با دو لایه محافظ پوشانده شده است که لایه اول از فسفات و لایه دوم از نوع پودری الکترواستاتیک است و مقاومت دستگاه در برابر خوردگی و فرسایش را به مراتب بالا می برد.
تمام مدل های این سری طبق استاندارد EN442 ارائه شده و از رده انرژی B بهره می برند. این موضوع باعث می شود که مصرف انرژی اندکی داشته باشند و بنابراین هزینه های شما را کاهش می دهند. طراحی آنها کلاسیک است و بعید نیست در ساختمان های متعددی آنها را دیده باشید، به خصوص چون ضخامت اندکی دارند و بنابراین جای کمی را اشغال می کنند.

مزایای رادیاتور

تفاوت رادیاتور پره ای و پنلی (فولادی و آلومینیومی) :

تفاوت رادیاتور پره ای و پنلی یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین موضوعاتی است که در راه‌اندازی سیستم گرمایشی باید به آن توجه کنید. همان‌طور که می‌دانید در راه‌اندازی سیستم گرمایشی، انتخاب رادیاتور خوب و مناسب نقش بسیار زیادی در عملکرد آن دارد؛ به همین دلیل باید میان رادیاتور پرده‌ای (آلومینیومی) و پنلی (فولادی) بهترین گزینه را انتخاب کنید.

رادیاتور پرده ای یا آلومینیومی از آلومینیوم خشک ساخته شده است. همان‌طور که از اسم این رادیاتور مشخص است، ساختار آن را پره‌های مختلفی تشکیل داده‌اند. این نوع از ساختار باعث شده که وزن کمی داشته باشد و در صورت وقوع مشکل خاصی، بتوان پره‌ها را به‌صورت جداگانه تعمیر کرد.

رادیاتورهای پره‌ای می‌توانند بین ۱۰۰ الی ۱۳۵ کیلوکالری گرمادهی کنند. البته این مقدار می‌تواند تا ۲۰۰ کیلوکالری هم افزایش پیدا کند، اما این نوع از رادیاتورها از نظر قیمت به‌صرفه نیستند.

نحوه عملکرد رادیاتور  پنلی :

در سیستم حرارت مرکزی که با نام شوفاژ شناخته می شود، آب گرم یا بخار آب تولید می‌شوند و نحوه تولید آن بدین صورت است که در موتورخانه دستگاه هایی مانند ‏دیگ ، مشعل پمپ و غیره حرارت را به آب منتقل و آن را گرم می‌کنند ، سپس آب گرم را توسط پمپ و از طریق رادیاتور به داخل ساختمان منتقل نموده و گرما را به محیط اطراف منتقل می‌کند.
دمای خارج شده از سیستم حرارت مرکزی معمولاً ۱۸۰ درجه فارنهایت بوده و دمای آبی که توسط رادیاتور به محیط منتقل می شود ۱۶۰ درجه فارنهایت می باشد .

خرابی های رایج رادیاتور پنلی :

– چکه کردن خنک کننده

یکی از قسمت هایی که از طریق رادیاتور جریان می‌یابد، خنک کننده نام دارد .
در صورتی که نشتی از رادیاتور وجود داشته باشد آب از روی خنک کننده بر روی زمین چکه خواهد کرد .
بررسی علت ایجاد این مشکل باید توسط افراد متخصص و ماهر انجام شود تا در صورتی که لازم باشد رادیاتور تعویض شود.

– داغ شدن بیش از حد دستگاه

در صورتی که رادیاتور که تنها خنک کننده دستگاه می باشد خراب شود ، دستگاه به صورت بیش از
حد داغ می شود.
در صورتی که دستگاه شما بیش از حد داغ می شود فوراً باید از یک فرد متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا دستگاه به طور کامل خراب نشده و متحمل هزینه‌های زیادی نشوید.

– ایجاد شدن لجن و کثیفی درون رادیاتور

مایع خنک کننده دستگاه شما به طور طبیعی رنگ زرد ، سبز یا قرمز دارد اما اگر رادیاتور خراب شود ، رنگ مایع خنک کننده را تغییر داده و آن را به رنگ نارنجی یا رنگی شبیه به روغن در می آورند .
تغییر کردن رنگ خنک کننده به مرور زمان باعث تبدیل آن به لجن و کثیفی می شود و باعث می شود که نتواند موتور را خنک کند ، در این صورت باید مایع درون رادیاتور تعویض شود تا از خراب شدن رادیاتور جلوگیری شود.

– کاهش خنک کنندگی

در صورتی که مخزن خنک کننده بطور مداوم پر شود ، ممکن است به علت نشتی رادیاتور باشد. برای برطرف کردن این مشکل باید از یک تعمیرکار ماهر و متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

نحوه مراقبت و نگهداری از رادیاتور

1. تنظیم نمودن شیب

وجود شیب در رادیاتور به طوری که قسمت لوله بخار داخلی سرریز داشته باشند از سر و صدا کردن سیستم جلوگیری می کند.
در صورت عدم وجود شیب رادیاتور کافیست از یک تکه چوب یک سانتی متری استفاده نموده و آن را زیر انتهای دریچه رادیاتور قرار دهید.

2. بررسی نمودن سوپاپ های داخلی.

برای بررسی این مورد ابتدا باید وضعیت واشرهای داخلی را بررسی کنید و مطمئن شوید که واشر نیمه باز یا بسته نباشد .
در این صورت گرما توانایی متعادل شدن نداشته و سر و صدای زیادی ایجاد می کند . واشرها باید کاملاً بسته یا کاملاً باز باشند

3. بررسی دریچه ها از نظر انسداد

گاهی اوقات دریچه ها می توانند توسط گرد و خاک یا هرگونه آلودگی دیگری مسدود شده و نتوانند باعث خروج صحیح هوا شوند .
در نتیجه باقی ماندن هوا در رادیاتور از ورود بخار نیز جلوگیری شده و گرمایش به صورت صحیح انجام نمی شود.
در صورتی که دریچه ها مسدود شده باشند باید آنها را تعویض کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *